Tips voor verkoopstyling: neutrale basis

Een huis verkopen kan best lastig zijn, daarom deelt vtwonen tips voor verkoopstyling. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale basis in jouw interieur.

verkoopstyling-vtwonen-tips-neutrale-basis

 

Neutrale basis in jouw interieur

Misschien is mosgroen jouw lievelingskleur en heb je er daarom een hele wand mee gekleurd. Heerlijk natuurlijk, om je eigen woonsmaak te volgen. Maar op het moment dat je je huis wilt verkopen, is het beter om terug te gaan naar de basis met neutrale kleuren, en niet te veel dessins.

De kans is namelijk klein dat het door jou zorgvuldig uitgekozen bloemenbehang of de met liefde in jouw favoriete knalkleur geschilderde muur de kijkers van je huis ook zo zullen bekoren. Daarom is het advies om de basis van je huis – de vloer, muren en gordijnen – zo neutraal mogelijk te maken. Kies voor effen en voor een zachte, lichte kleur. Zo kunnen kijkers zich focussen op de mogelijkheden van je huis en dromen over hoe het zou zijn wanneer zij er zouden wonen.

Tip: Schilder een kastje in dezelfde (neutrale!) kleur als de muur voor een rustig ogend geheel.

Bron: vtwonen

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anoniem op 20 juni 2013 om 14:10

ik zoek naar een ophangsysteem voor paneelgordijnen, zodat ze als een kastdeur opendraaien. aan de bovenkant een rail die in een draaipunt is bevestigd. Ik weet ook de naam niet (meer). Bij Decorette wisten ze wat ik bedoelde, ze hadden het vroeger in de het assortiment gehad, maar nu niet meer. Ze wisten ook de naam niet. Kunnen jullie mij helpen?

Shop suggesties

Inspiratie suggesties