WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

The Color Run

Bestaat er een hardloopwedstrijd waarbij het niet enkel draait om de snelste tijd? Ja! The Color Run staat in het teken van kleur. Hardlopen is niet bij iedereen favoriet, maar The Color Run is echt bizar leuk. Je start in een wit shirt, maar na 5 km ben je veranderd in een soort kleurmonster. Van top tot teen zit je onder de verf!

The Color Run Kleur is niet het eerste waar je aan denkt bij hardlopen. Wel als je het over The Color Run hebt. Hoe krijgen we hele families enthousiast om mee te doen aan een hardloopwedstrijd, moet de organisatie van The Color Run hebben gedacht. Het antwoord is simpel: met kleur!

Er zijn slechts 2 regels bij de Color Run. Je moet starten in een wit T-shirt en over de finish gaan ondergedompeld in kleur. Elke kilometer van de wedstrijd is verbonden aan een specifieke kleur. Als eerst kom je geel tegen na 1 km, bij 2 km kom je blauw tegen, na 3 km krijg je groen over je heen, gevolgd door roze bij 4 km en tot slot maakt paars het bij 5 km af. Zodra je als loper de Color Run zone nadert wordt je door de vrijwilligers en medewerkers vol gespoten met kleur. Deze magische kleurstof is 100% natuurlijk, veilig en zelfs eetbaar.

De Color Run 2012 deed maar liefst 30 staten in Amerika aan. Inmiddels vindt The Color Run plaats over de hele wereld, ook in Nederland. Kijk voor meer informatie op thecolorrun.co.nl.

Bekijk hieronder de video van The Color Run.

nog meer: wooninspiratie