WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Onze favorieten: shop je blauw!

Blauw in huis, je moet het maar durven. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om deze prachtkleur in je interieur te verwerken. Houd het rustig met zachte blauwtinten of stap uit je comfortzone met een knalkleur. Er is een soort blauw voor ieder huis.
woonkamer-blauw-licht

Hemels blauw

Ben je een liefhebber van rust, romantiek en pastel? Dan zijn hemelsblauwe tinten jouw perfecte match. Je kan deze kleuren volop toepassen in je interieur. Combineer een blauwe bank met mooie kussens en andere accessoires in lichte blauwtinten om een knus en dromerig effect te creëren. In de winter ga je voor kaarsen en wollige vachtjes, en in de zomer ruil je deze in voor vazen met bloemen en luchtige stoffen voor een fris zomers gevoel.

werkkamer-blauw-kleur

Blauw, blauwer, blauwst

Doe eens gek en ga voor felblauw in huis! Begin voorzichtig met een opvallend blauw meubelstuk als statement in de kamer. Voeg later steeds meer blauwe accessoires toe om het blauwe thema meer vorm te geven. Wanneer je nog geen genoeg kan krijgen van blauwtinten verf je ook de muur in deze kleur. Je kunt hier kiezen voor elke tint en spelen met patronen. Zolang je maar zorgt voor genoeg contrasten blijft het één geheel.

Shop onze favoriete blauwe items

shopping-blauw

Bron: 1. vtwonen december 2014 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman – 2. vtwonen mei 2015 | Fotografie Dennis Brandsma | Styling Fietje Bruijn

nog meer: wooninspiratie