WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Saartje Prum lanceert muurverflijn; mét interview

Begonnen in een klein schuurtje, maar al snel uitgebreid met een winkel en webshop. Saartje Prum verkoopt diverse producten voor de kinderkamer. En net nieuw aan de collectie toegevoegd: een eigen muurverflijn. Tijd om deze leuke shop in de spotlight te zetten en de eigenaressen een paar vragen te stellen! 

Saartje Prum

Saartje Prum

In zowel de winkel als de webshop van Saartje Prum vind je enorm veel leuke producten voor de kinderkamer. De collectie bestaat uit verschillende producten van meer dan 100 merken. Van meubels en behang tot beddengoed en verlichting. In de shop vind je ook accessoires om de kinderkamer helemaal mee af te maken.

Eigen muurverflijn

Nu komt Saartje Prum ook met een eigen muurverflijn, met dertien verschillende kleuren. De kleuren in de verfcollectie passen bij de kinderkamers die Saartje Prum aanbiedt. De verf heeft een matte dekking en is kindvriendelijk. Vlekken op de muur kunnen met een vochtige doek worden gereinigd. De kleuren zijn beschikbaar in 2,5 liter blikken en kosten € 55,-.

Interview met Mariëlle en Judith, de eigenaressen van Saartje Prum

1. Wie is Saartje Prum?
Wij zijn Saartje Prum, Mariëlle en Judith. Zussen van elkaar en moeder van elk 3 kinderen. Wij zijn vol van kinderkamers. Wat in 2003 in een klein schuurtje begon met een paar meubeltjes en oud speelgoed dat nieuw leven ingeblazen kreeg, groeide al snel het souterrain uit dat dienst deed als winkel aan huis. Sinds 2008 zitten we in een authentiek winkelpand in Driebergen met veel ruimte voor kinderkamers en inspiratie. Met veel plezier zijn we hier en online, en gesteund door een klein maar hecht team, dagelijks bezig met hoe je de leukste kinderkamers kunt samenstellen.

2. Wat voor producten kunnen we in de webshop vinden?
We verkopen alleen de leukste producten van meer dan 100 merken. Van meubels, behang en beddengoed tot accessoires. In de kinderkamers, zowel in de winkel als op de website, delen we graag hoe je karakter kunt geven aan de kinderkamer voor meisjes én jongens. Met nét dat vleugje lief en knus of juist pittig en stoer, maar vooral eigen.

3. Hoe zijn jullie op het idee gekomen je eigen verflijn te beginnen?
Bij de inrichting van de kinderkamer begin je met de basis: de vloer en de muren. Als de basis niet klopt, wordt de ruimte nooit zoals je het zelf voor ogen hebt. Een kinderkamer vraagt vaak om hele andere kleuren dan andere ruimtes in huis. Op de kinderkamer wordt vaak uitgepakt met kleur, het mag uitbundiger. Met de 13 kleuren uit onze verflijn Wereldkleuren kun je kiezen uit zachte en subtiele tot hele volle kleuren. De kleuren zijn gebaseerd op onze huidige 8 kinderkamers. Als je eenmaal een fijne basiskleur hebt, kun je verder met het bed en beddengoed, de meubels en accessoires. Je kunt dan gaan voor contrasten in kleur of materiaal of juist voor kleuren die elkaar mooi aanvullen. Dat zijn best veel keuzes. Nu kunnen we onze klanten van de basis tot en met aankleding van de kinderkamer adviseren en bedienen.

4. Wat zijn de plannen voor de toekomst?
We willen ons nog meer gaan richten op het persoonlijk adviseren van onze klanten. Door middel van workshops en stylingadvies kunnen onze klanten bij ons terecht met hun specifieke vragen. Wij laten ze zien wat er allemaal mogelijk is als je kleuren, meubels en accessoires op de juiste manier met elkaar combineert. De klant weet het beste wat bij hem/haar en vooral het kind past. Samen kun je dan tot een heel verrassend eindresultaat komen. Tevens zullen wij onze Saartje Prum collectie verder gaan uitbreiden, met meer meubels en beddengoed.

5. Hebben jullie nog een kleurtip voor de bezoeker van kleurinspiratie?
Onze mintgroene Miami Beach kleur blijft ons verrassen. Je kunt het prachtig combineren met puur wit beddengoed en wat bruine accenten (zoals een hertenkop). Een geheel andere sfeer krijg je als je Miami Beach combineert met poederroze beddengoed en fluorroze accenten!

Bron: Saartje Prum

nog meer: wooninspiratie