WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Mooi oranje is niet lelijk

De komende week zien we weer genoeg oranje voorbijkomen. Maar dit hoeven echt niet de enige dagen te zijn voor deze fijne kleur. Oranje doet het goed in je woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken! In deze post vind je enkele inspiratiebeelden!

oranje

oranje

oranje

oranje

oranje

kleur

oranje

oranje

Oranje in huis

Op Inrichting-huis.com kwam ik het prachtige huis tegen van Nirvana en Reinier. Oranje gecombineerd met fluorroze! Wil je meer zien en lezen over dit huis? Hier vind je de post op Inrichting-huis.com.

Dit huis is gewoon te vinden in Rotterdam! Doepel Strijker Architects heeft een van origine ambulance-garage omgetoverd in een strakke loft. Wil je het complete huis zien (of ander prachtig werk?) Dat kan hier.

Oranje en bruin kunnen vaak retro overkomen. De muursticker geeft hierbij net die edgy twist! Via Hometrendy. Met een orange bank maak je gelijk ten statement in huis. Maar stiekem ben ik meer verliefd op het gave rek achter de bank! Via Architecturalhousemodals.

In de kinderkamer zijn we eigenlijk nooit bang om kleur te gebruiken. En dat is maar goed ook! Via Fundeisgnideas.com.

De combinatie van (toch wel heftig) oranje en wit zorgt ervoor dat er een balans ontstaat. Via Bedroominteriordesign. vtwonen schreef al eerder over de brutaalste kleur van het spectrum. De oranje muur op de foto is geschilderd in C8.40.60 van Flexa. Wil je meer lezen over dit beeld en de kleur oranje? Lees dan hier de post op vtwonen.nl. Fotografie: Sven Benjamins

Oranje in de badkamer staat gelijk lekker fris. Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, met de verschillende combinatiemogelijkheden van Ontario lukt het altijd om de meest optimale indeling te creëren.

Altijd zomer in deze oranje keuken van Mobalpa.

nog meer: wooninspiratie