kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Mix en match: 3 verrassende kleurcombinaties

Kleur in huis: De een houdt er van, de ander totaal niet. Vaak gaan we voor veilige en bekende kleurcombinaties, maar het kan ook anders. Wij laten drie verrassende kleurvariaties zien voor in huis. Stap uit die comfort zone!
kleur-combinaties
zwart-wit-woonkamer
verrassende-kleurcombinatie

Denimblauw en licht mosgroen

Ga voor stoer met denimblauw en licht mosgroen. Apart zijn deze kleuren een fijne basis voor je interieur, maar gecombineerd hebben ze een robuuste koele uitstraling dat perfect past in een industrieel huis. Combineer de kleuren voor een vleugje warmte met mooie pastel accessoires. Zo haal je de lente vast in huis.

Zwart en wit

Zwart en wit is een combinatie die het altijd goed doet. De kleuren vullen elkaar perfect aan en geven je huis meer contrast en diepte. Zo lijkt de kamer al snel groter. Ga los met accessoires in verschillende kleuren voor een speelse twist aan het huis. Of ga, als een echte durfal, voor een interieur in enkel deze kleurencombinatie en combineer dit met grafische prints voor een levendig maar strak huis.

Okergoud en poederroze

Deze onverwachte combinatie van okergoud en poederroze zorgt voor een warme gloed over het hele huis. De combinatie heeft een rijke uitstraling en is ook nog eens heel veelzijdig. Of je nu de kleuren combineert op de muur of door meubels en accessoires te mixen, alles is mogelijk. Voeg hier nog materialen zoals hout, leer en koper aan toe en tover je huis om tot een fraai kleurpalet.

Bron: 1. vtwonen 02 2016 | Fotografie Dennis Brandsma, Tjitske van Leeuwen | Styling Fietje Bruijn, Marianne Luning – 2. vtwonen 01 2016 | Fotografie Tjitske van Leeuwen | Styling Marianne Luning – 3. vtwonen oktober 2015 | Fotografie James Stokes | Styling Marianne Luning

nog meer: wooninspiratie