WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Løv organic thee

Ben jij een echte theeleut? Dan wordt je zeker blij van het Scandinavische theemerk Løv organic. De tijd dat je moest kiezen tussen lekkere thee en milieuvriendelijk is voorbij! Naast verrukkelijke theemelanges hebben ze ook prachtige mokken, theepotten en bewaarblikken in felle kleuren.

Løv organic thee

Løv organic thee

De naam Løv doet denken aan het woord love, maar betekent in het Scandinavisch ‘blad’. In Scandinavië gaat lifestyle al jaren hand in hand met respect voor het milieu. Løv organic liet zich hierdoor inspireren en startte in 2010 dit milieuvriendelijke theelabel.

Felle kleuren

De thee is verkrijgbaar in metalen blikken of papieren doosjes uitgevoerd in felle kleuren. De vogel op de verpakking staat symbool voor de natuur, en de noodzaak om deze te beschermen. De verpakking doet denken aan Scandinavisch minimalistisch design. Niet alleen de verpakking ook de producten zijn uitgevoerd in felle kleuren. Leuk is dat je in de webshop de accessoires kan sorteren op kleur. Op zoek naar een rode theepot? Sorteer de producten op de kleur rood en voilà alle accessoires met de kleur rood verschijnen in beeld.

Eco-vriendelijk

Werkelijk alles aan Løv organic is ecologisch verantwoord. De thee zelf bestaat uit organische ingrediënten. Ook de verpakking – metalen blikken, kartonnen dozen en theezakjes – worden gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. Er wordt gebruik gemaakt van zo min mogelijk verpakkingsmateriaal en karton heeft de voorkeur. De metalen blikken zijn recyclebaar en tevens navulbaar. De theezakjes zijn ongebleekt.

Kado-tip

Løv organic thee is onder andere verkrijgbaar bij First or Second in Alkmaar of via de online shop. In de webshop vind je naast de theemelanges ook diverse cadeauverpakkingen. Leuk om aan iemand kado te doen of jezelf eens te verwennen.

nog meer: wooninspiratie