WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Koper, naturel en celadon

De winter is begonnen; de dagen zijn kort en kil. De ultieme gelegenheid om ons huis weer aan te pakken. Begin met kleur en laat je inspireren door de kleurtrend Warm Winterglow: koper, naturel en celadon.

Kleurinspiratie.nl

Kleurinspiratie.nl is dé website waar je alles vindt over kleur, verf en behang. Beeldcoördinator Anne-Marie Ross en stagiair Loran ten Lohuis maakten speciaal voor deze site de kleurtrend Warm Winterglow. Een kleurpalet bestaande uit onder andere koper, natureltinten en celadon.

De wintermaanden staan vaak in het teken van tradities en een tikkeltje melachonie! Welke kleur past hier nou beter bij dan de trendkleur koper? Koper is weer helemaal terug van weggeweest, en dan niet alleen als accentkleur of materiaal voor woonaccessoires, maar ook als een echte trendkleur voor grote oppervlaktes, zowel vertaald in metallic verf voor de wand, als een matte muurverf; je moet wel even durven!

Het beeld hierboven geeft je alvast een idee van de sfeer van het palet. Ga snel naar Kleurinspiratie.nl om de hele kleurtrend te bekijken. Lees ook het interview met 101-beeldcoördinator Anne-Marie Ross over haar passie voor kleur.

nog meer: wooninspiratie