WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kleur van het Jaar 2019: Spiced Honey

In 2018 veroverde het rustgevende roze ‘Heart Wood’ ons interieurhart als Kleur van het Jaar. Ook dit jaar roept kleurenexpert Flexa een tint uit tot de interieurtrendkleur van het moment. Maak kennis met ‘Spiced Honey’, een uitnodigende bruintint die even mooi is als hij klinkt.

Een muur is geschilderd in de Kleur van het Jaar en gedecoreerd met verschillende borden.

De it-kleur van 2019

What’s in a name: Spiced Honey is een kruidig honingbruin dat volgens Flexa dé interieurkleur van het komende jaar wordt. De tint staat voor hoopvolle vernieuwing en belooft zowel ontzettend tijdloos als energierijk te zijn.
De mosterd – of in dit geval honing – haalde Flexa bij internationale designexperts die zich op hun beurt laten inspireren door de maatschappelijke behoefte aan positiviteit en verandering. Het verfmerk vertaalde dat verlangen naar een tint die uitnodigt om te cocoonen, maar tegelijkertijd ook licht en helderheid uitstraalt. ‘Let the light in’, zoals ze het zelf zeggen.

Een muur is geschilderd in drie verschillende kleuren met in het midden een streep in Kleur van het Jaar.

Verrassend veelzijdig

De Kleur van het Jaar is een warme tint die subtiele accenten van goud en amber bevat en door z’n veelzijdig karakter erg makkelijk te combineren is. Denk: zachte en neutrale tinten, maar ook aan verrassende combinaties als dynamisch groen of speels rood.
Kan jouw interieur wel een make-over gebruiken? Kies dan voor een accentmuur met Spiced Honey-kleur. Wie het liever wat subtieler houdt, kiest voor slimme accenten in een gelijkaardige bruintint die je woning meteen opfrissen.

Verliefd geworden op Spiced Honey? Shop dan deze producten in dezelfde tint.

De kleur van het jaar 2021 is Brave Ground! Kijk hoe je deze trendkleur toepast.

nog meer: wooninspiratie