WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

ixxi: hippe wanddecoratie in huis

Mist jouw muur thuis nog een leuke wanddecoratie? Ga aan de slag met ixxi en ontwerp je eigen collage, behang of roomdivider. Of kies uit een van de vele standaard afbeeldingen.  De wanddecoratie van ixxi werkt uitstekend om een persoonlijke twist aan je interieur te geven

Wat is ixxi?

Ixxi is een koppelsysteem van kunststof x-jes en kaarten waarmee je de mooiste decoratie voor je muur maakt. Het wandsysteem bestaat uit losse kaarten die je aan elkaar klikt met behulp van kruisjes. Je zet dus eigenlijk je eigen wanddecoratie in elkaar. Heel handig en eenvoudig weer uit elkaar te halen. Keer op keer zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Materiaal

De ixxi-kaarten worden gemaakt van Synaps, een hoogwaardig synthetisch mat materiaal. Het materiaal is waterbestendig, scheurt niet, trekt niet krom en is bestand tegen UV-licht. Hierdoor is het systeem ook geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer. Wat dacht je van een gele badeend van 2×2 meter naast het bad?

Hoe werkt ixxi?

In vier stappen heb je al een ixxi decoratie aan de muur hangen. Er is een vaste en wisselende collectie, maar je kunt ook je eigen ixxi samenstellen. Je kunt kiezen uit een van de standaard afbeeldingen of je eigen foto gebruiken en deze verdelen in meerdere stukjes. Natuurlijk kun je ook een collage samenstellen uit meerdere foto’s, ook leuk in zwart-wit! Kies het formaat en binnen 5 werkdagen ligt het pakket bij je thuis. De kaarten kun je vervolgens zelf in elkaar klikken met de bijgeleverde kruisjes.

Specials

Ixxi heeft in samenwerking met een groot aantal musea in binnen- en buitenland en ontwerpers speciale collecties ontwikkeld. Met het Rijksmuseum bijvoorbeeld is een patroon gemaakt gebaseerd op originele keramische borden uit het museum. Maar er is bijvoorbeeld ook een Efteling en Disney-collectie.

De mogelijkheden met ixxi zijn eindeloos, ga bijvoorbeeld voor een zelf samengesteld bloemenprintje

Roomdivider

Naast behang en collages kun je met het ixxi-systeem eenvoudig (tijdelijke) ruimtes creëren. Een tussenwand is zo besteld en met wat mankracht ook zo in elkaar geklikt. Voordeel is dat de wand zo weer uit elkaar te halen is.

Wist je dat?

Ixxi gewoon een Nederlands bedrijf is? Eric Sloot, Paulien Berendsen en Roel Vaessen – alle drie ontwerper van beroep – begonnen in 2005 dit bedrijf. Hun x-jes koppelsysteem bleek een groot succes en in 2009 werden ze genomineerd voor de Duthc Design Award. En wist je dat je ook ixxi’s in onze shop kunt vinden?

Shop de stijl

nog meer: wooninspiratie