WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een palet met de kleuren roestbruin en inktblauw

De kleuren in dit kleurthema doen denken aan het begin van het industriële tijdperk. Roestbruin en inktblauw zijn de hoofdkleuren in dit palet.

Roestbruin en inktblauw

Roestbruin en inktblauw

De intense en intieme kleuren geven een warm en geborgen gevoel. Het inktblauw, dat poederig of glanzend gebruikt kan worden, werkt bijna betoverend. Het roestige paarsbruin geeft een wand in de woonkamer, of de hal, een intieme, verwelkomende sfeer.

Chique kleurpalet

Deze kleuren mogen groot gebruikt worden. Accenten van koper, canvas en spierwit maken het palet compleet en volwaardig. Ze zorgen voor zachtheid, frisheid en een chique uitstraling. Uitgevoerd in een kalkverf of tadelakt werken de kleuren nog dieper op je gevoel in. Dat maakt het intieme palet ook bijzonder geschikt voor een badkamer en de slaapkamer.

Kleuren in dit palet

1. Farrow & Ball – Radicchio 96, 2. Little Greene – 112. Mambo, 3. Gamma – ig 041-B, 4. Zoffany – Porcelain, 5. Farrow & Ball – Pitch Blue 220, 6. Sanderson – Ethereal Blue 109, 7. Flexa Colors Au Naturel collectie – Koper, 8. Zoffany – Silver, 9. Farrow & Ball – Brinjal 222
De kleuren volgens Flexa:

De hierboven getoonde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.

* Deze verfkleur staat niet meer op www.flexa.nl. Je kunt de kleur nog wel laten mengen op de Flexa mengmachine in de bouwmarkt.

nog meer: wooninspiratie