WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Flexa Kleur van het Jaar 2018: Heart Wood

Flexa heeft de kleur Heart Wood uitgeroepen tot Kleur van het Jaar 2018. Deze warme, volwassen rozetint is te combineren met allerlei verschillende kleuren, van natuurlijke blauwtinten tot harmonieuze aardetinten. Zo creëer je de stemming die helemaal bij jou past.

Flexa Heart Wood in woonkamer

Heart Wood

De kleurspecialisten van Flexa hebben voor de kleur Heart Wood gekozen, omdat dit de kleur is waar in 2018 behoefte aan zal zijn. Samen met diverse internationale designexperts en trendwatchers zagen zij dat er over de hele wereld steeds meer behoefte ontstaat aan huiselijkheid. En daar kan deze warme, rustgevende kleur goed bij helpen.

Veelzijdige kleur

Heart Wood is flexibel, hij verandert van kleur en toon als je hem met andere kleuren combineert. Combineer hem bijvoorbeeld met tinten als cacao en zachtroze om de warmte van de kleur goed naar boven te halen. In combinatie met groentinten zal het roze er juist extra uitspringen en brengt hij je kamer tot leven. Kijk hier voor nog meer tips om de kleur van 2018 in jouw interieur te laten passen.

Slaapkamer in Heart Wood en terracotta

Roze volgens Marianne

Dat roze een warme sfeer in huis kan geven weet ook onze stylist Marianne heel goed. In verschillende afleveringen van Weer verliefd op je huis laat ze zien hoe je met roze je interieur speels en verrassend maakt. Roze is een hele neutrale basis en combineert perfect met zachte en warme aardetinten en hardere tinten als blauw en groen.

Shoppen in de stijl van

Verliefd geworden op deze kleur? Shop dan hier producten in dezelfde tint.
Shoppen in de stijl van Heart Wood

Vaas van Braxton, kussen van Riverdale, schaal van Zone Denmark, fauteuil van La Forma, beker van Iittala, plaid van IB Laursen, wasmand van Bloomingville.

nog meer: wooninspiratie