WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Grijze nuances met een toefje goud

Kleurtrend Touch of Glamour (gemaakt door Desiree van Vosgesparis)
Kleurtrend Touch of Glamour

Touch of Glamour

In de oudheid was goud niet alleen bekend als waardevol, maar ging er ook magie van uit en stond het symbool voor zuiverheid. Met het oog op de komende feestdagen voegt de kleur goud uit de kleurtrend Touch of Glamour dan ook een beetje magie toe aan deze tijd van het jaar. Desiree, bekend van het weblog Vosgesparis, maakte de kleurtrend voor de maand november. Ze maakte een kleurpalet met mooie blauw- en grijstinten, helemaal passend bij haar eigen blog. Op haar blog vind je prachtige interieurbeelden met veel zwart, wit en grijs en zie je weinig uitgesproken kleuren.

Voor deze kleurtrend is gekozen voor industrieel diepzwart, puur wit en verschillende grijs nuances. Van donker warm grijs naar een lichte bijna zilveren tint. Mooi in een basic interieur aangevuld met naturellen, denk aan jutte, bamboo, zand en lichte hout tinten.

Breng wat warmte aan met plaids, lekkere zachte kussens of een groot rond gehaakt katoenen vloerkleed in diepblauw! Dé kleur voor 2013. Met een toefje goud breng je een klein glimmertje aan. Iets dat je natuurlijk ook met een kopertint zou kunnen doen.

De kleuren in dit palet

(v.l.n.r. van boven naar beneden):

  1. Histor – Uitdrukking
  2. Histor – Coalitie
  3. Painting the Past – Sand
  4. Histor – Mineraal
  5. Flexa – Puur Helmgras
  6. Histor – Super
  7. Flexa – Zwart
  8. Flexa – Dazzling Night
  9. Histor – Thuis

Ondanks een opleiding etaleren en reclametekenen heeft Desiree daar nooit haar werk van gemaakt. Toch deelt ze op haar weblog Vosgesparis haar passie voor wonen. Wil je weten hoe haar huis eruit ziet en wat haar inspireert? Lees het interview met Desiree!

De hierboven getoonde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Bron: 1. Jeroen van der Spek – vtwonen.nl | 2, 4, 5. Desiree – Vosgeparis.com | 3. Ingrid van der Kamp | 6. Styling by anoukB – anoukB.com

nog meer: wooninspiratie