WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wonen met Ikea

Ikea is hét woonwarenhuis voor de inrichting voor elke kamer in huis. Dus ook voor de baby-, kinder- en tienerkamer. Het assortiment is heel erg uitgebreid. Wij helpen jou de kersen op de taart te vinden voor jouw kind. 

wonen met ikea wonen met ikea

Hoogslaper met bureau Ikea

Een hoogslaper met bureau is ruimtebesparend. Je tiener kan onder zijn of haar bed het huiswerk maken. Ikea heeft een aantal hoogslapers in het assortiment. Onder deze hoogslaper hang je een werkblad van Tromso. Deze is makkelijk te bevestigen aan de zijkanten van het bed. Op deze manier heb je geen last van de poten en is de ruimte onder het bureau vrij om spullen op te bergen.

Ikea meubelen monteren

Het in elkaar zetten van Ikea-meubelen is een flinke klus. Ondanks dat er een duidelijke werkbeschrijving bij zit, ben je gerust enkele uren bezig. Vooral als het een complete kinderkamer is. Je kunt ook op zoek gaan naar iemand die jou met deze klus wil helpen. Een handige klusjesman zet in een handomdraai zo’n Ikea-meubel in elkaar. Dus heb je geen tijd of gewoon geen zin in deze vervelende klus, ga zeker op zoek naar hulp.

Kinderbureau Ikea

Wil je liever een echt bureau onder de hoogslaper kwijt of gewoon los in de slaapkamer? Dan moet je eens naar de bureaus van Micke kijken. Dit zijn kleine bureaus die erg geschikt zijn voor kinderen en tieners. Ze nemen weinig ruimte in en zijn voorzien van verschillende schappen en kastjes. Door het strakke design passen ze vrijwel bij elke inrichting. Ze zijn verkrijgbaar in wit, donkerbruin en wit met kekke oranje details.

Speelgoedkist Ikea

De kinderkamer ziet er al vlug rommelig uit door al het speelgoed dat rondslingert. Met een speelgoedkist haal je het speelgoed uit het zicht. Met de speelgoedopbergers van de Ikea worden alle blokken, Barbies en auto’s netjes opgeborgen.

Trofast heeft een aantal leuke basiselementen waarin je gekleurde opbergbakken in kan zetten. Staat erg leuk op de kinderkamer!

Kinderlampen Ikea

Met de lampen van Ikea krijg je genoeg licht in de kinderkamer. Ze verkopen allerlei verschillende soorten, van wandlampen tot hanglampen en lampjes voor bij het bed en bureau. De kinderlampen Ikea hebben de vorm van een zon, maan, ster of lieveheersbeestje.

Make-up tafel Ikea

Echte meisjesmeisjes willen lekker tutten aan een make-up tafel. Ikea heeft een kaptafel met spiegel in het assortiment. Maar deze is niet speciaal voor kinderen. Wat je wel kunt doen, is een stukje van de poten afzagen. Zo komt deze lager bij de grond te staan en kunnen kids er beter bij.

Muurstickers Ikea

Met de decoratieve muurstickers van Ikea verandert je interieur snel. Er hoeft geen behang of verf aan te pas te komen. Met bloemen, bamboetakken, vlinders en andere natuurlijke vormen fleur je de kinderkamer op.

Wieg Ikea

De Ikea heeft geen kleine wiegjes in het assortiment. Wel verkopen ze erg leuke en gekleurde ledikanten. De bedden van Somnat zijn er in het groen, roze en blauw. Wil je liever wat neutraler? Dan kies je de Hensvik of de Gulliver.

Bron: Ikea

nog meer: wooninspiratie