WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Woezel en Pip muurschildering

Veel baby’s en kleine kindjes zijn gek op de vriendjes Woezel en Pip. Vind jouw zoon of dochter de voorleesverhaaltjes van deze lieve hondjes ook zo leuk? Vrolijk de muur in zijn of haar kamertje op met een muurschildering van Woezel en Pip!
Muurschildering Woezel en Pip

Kinderkamer Woezel en Pip

In de boeken van schrijfster Guusje Nederhorst maken de vriendjes steeds nieuwe avonturen mee. Door de schattige hondjes ook een plekje te geven in de kinderkamer, kan je kindje iedere nacht lekker dromen over Woezel en Pip. In het artikel over Woezel en Pip babykamer vind je allerlei ideeën om de twee hondjes een hoofdrol te laten spelen in de kinderkamer. In de officiële webshop van Woezel en Pip vind je heel veel leuke accessoires!

Woezel en Pip muurschildering

Een muurschildering is een echte eyecatcher voor de kinderkamer. Ben je creatief en kun je mooi tekenen? Teken dan de vormen van Woezel en Pip op de muur en kleur de hondjes in met verf. Als je dit lastig vindt, gebruik dan een sjabloon voor de muurschildering. Trek een afbeelding van Woezel en Pip over met potlood of projecteer de afbeelding met een beamer op de muur. Ga vervolgens aan de slag met verf. Zo wordt je zoon of dochter iedere ochtend wakker met Woezel en Pip!

Op de blog Huysstyl kun je zien hoe het aanbrengen van een muurschildering in zijn werk gaat. Daar wordt Acrylverf gebruikt, deze verf hecht goed en droogt snel. Op onze website kun je ook binnenkijken bij de kinderkamers van andere ouders, zo ook in een kamer met een mooie muurschildering van Woezel en Pip. Erg leuk om inspiratie op te doen!

Muursticker Woezel en Pip

Zie je het toch niet zitten om zelf een muurschildering te maken? Denk dan eens aan een muursticker. Bij de webshop Ik en Ik vind je een leuke muurdecoratie die je bevestigt door middel van bijgeleverd dubbelzijdig tape.

nog meer: wooninspiratie