WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Woezel en Pip babykamer

Je kent ze vast, de vriendjes Woezel en Pip. De twee hondjes die de hoofdrol spelen in de verhalen van Guusje Nederhorst. Baby’s en kleine kindjes zijn gek op de hondjes! Laat ze daarom ook de hoofdrol spelen in de babykamer.Woezel en Pip babykamer

Woezel en Pip op de muur

De boeken van Woezel en Pip zijn superlief. Steeds weer maken de hondjes een ander avontuur mee. Laat alle personages uit het boek terug komen in de babykamer. Wat denk je van een grote muurschildering van Tante Perenboom op de wand? Of de regenboog uit de Tovertuin? De Zingende Tulpjes, de Wijze Varen en Buurpoes mogen natuurlijk niet ontbreken. Deze muurschildering laat je zetten door R-Brush

Teken de boom of regenboog eerst met potlood op de muur. Daarna gebruik je verschillende kleuren verf om het in te kleuren. Wil je het makkelijker? Wat denk je van grote en kleine muurstickers of een grote poster!

Muurstickers Woezel en Pip

Een hele makkelijke en mooie wandversiering is een muursticker. Deze plak je eenvoudig op een vlakke wand. Bij de Woezel en Pip webshop vind je een mooi fotobehang met Woezel en Pip erop. Dit fotobehang tovert de kamer in een klap om tot een echte Woezel en Pip kamer! Een mooie muursticker is te koop bij Fleurjethuis. Deze zwart-witte muursticker staat prachtig op de muur. door de bescheiden kleur kan hij met alle andere kleuren gecombineerd worden.

Babykamer Woezel en Pip

Op Fanpoint en op Jodokus Design bestel je de leukste canvasschilderijen van Woezel en Pip om de muur mee te versieren. Natuurlijk mogen de zachte knuffels van Woezel en Pip niet ontbreken in het bedje. Je koopt ze bij Het Rietje. Ook leuk voor boven het bed is een muziekmobiel van de pluchen beestjes. Wil je Woezel en Pip ook in de box? Dan is er een speelkleed te koop. Ook een boxspiraal ontbreekt niet, kijk maar eens bij BedBad. Er zijn een aantal verschillende varianten te verkrijgen.

Decoratie Woezel en Pip

Er zijn verschillende producten met het thema Woezel en Pip te koop voor je baby. Zoals een waskom bij 123 babywinkel. Ook hebben ze daar een zeepdoos, badthermometer, luieremmer, borstelsetje en waskom. En voor als de baby wat groter is: een potje met de afbeelding van de twee hondjes. Ook zijn er lakentjes, slaapzakjes, handdoeken, hemeltjes en nog veel meer Woezel en Pip spullen te koop. Een groot assortiment heeft Ik en Ik. Wil je liever zelf aan de slag? Koop dan meters stof bij Stoffen-Babystudio en leef je uit! De kamer maak je natuurlijk helemaal af met een lamp van Woezel en Pip. Je kunt hiervoor zelf stickers plakken op een eenvoudige rijstlamp van Xenos of Ikea.

Speelgoed

Woezel en Pip zijn dol op spelen. Niet zo gek dus dat er ook veel speelgoed te verkrijgen is. In hout, plastic en pluche. Een goed gesorteerde speelgoedwinkel heeft van alles. Maar ook online is er voldoende te vinden. Wat denk je van een hobbelhond van Woezel of Pip. Te koop bij Les Enfants van pluche en hout.

Eigen website

Kun je net niet vinden wat je zoekt? Dan is er altijd nog de website van Woezel en Pip zelf. Uiteraard met webshop met heel veel leuke spulletjes. Van nachtlampje tot knuffeldoek.

Bron: Anel

nog meer: wooninspiratie