WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Witte schommelstoel

Schommelen in een schommelstoel is zowel voor je kindje als voor jezelf rustgevend. Schommelend voorgelezen worden om vervolgens lekker in slaap te vallen. De mooiste witte schommelstoelen zijn voor je op een rij gezet. 

witte schommelstoel

Schommelstoel in de babykamer

Voor een baby die moeilijk in slaap valt, kan een schommelstoel een uitkomst zijn. Het geschommel werkt slaapverwekkend, waardoor de baby makkelijker in slaap valt. Een witte schommelstoel staat mooi in zo goed als elke babykamer. De stoel kan ook gebruikt worden om je baby in te voeden of te troosten.

Witte schommelstoel

Bij Again4kids vind je een witte schommelstoel met een extra breed zitvlak. Fijn voor als je je kindje erin gaat voeden! Plaats er een paar vrolijke kussentjes op voor wat kleur.

Schommelstoel bekleed

Vind je de schommelstoel te hard zitten? Bij Anja’s schommelstoelen zijn de schommelstoelen gestoffeerd. Je kunt zelf de kleur stof of eventuele print kiezen. Bijvoorbeeld de witte schommelstoel bekleed met rode stof met een wit stippendessin.

Witte schommelstoel Praxis

Ook bij de bouwmarkt Praxis vond je vorig jaar een witte schommelstoel in de collectie. Erg populair, maar helaas niet meer verkijgbaar in de winkel. Via Marktplaats kun je misschien nog een witte schommelstoel Praxis bemachtigen.

Bron: Interieurwensen

nog meer: wooninspiratie