WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Witgelakte halfhoogslapers

Op zoek naar een mooi kinderbed? De witgelakte halfhoogslapers van Flexa zijn strak, tijdloos én betaalbaar. Door de witte kleur passen ze bijna in iedere kinderkamer!Witgelakte halfhoogslaper

Halfhoogslaper in de kinderkamer

Met een halfhoogslaper bespaar je ruimte én het maakt een kinderkamer speels. Onder het bed is genoeg plek om spullen op te bergen of te spelen met vriendjes en vriendinnetjes. De Flexa halfhoogslaper op de foto hiernaast is nog net een tikkeltje leuker doordat de trap in het midden van het bed zit.

Witte kinderkamer meubels

Witte meubels zijn ideaal in een kinderkamer. Ze zijn neutraal en daarom een goede basis voor elke kinderkamer. De aankleding van de slaapkamer, zoals de muren en accessoires, kun je aanpassen aan een leuk thema. Wat denk je bijvoorbeeld van een stoere jungle kamer?

Witgelakte halfhoogslaper

Voor witgelakte halfhoogslapers ben je bij Tienerkamer.nl aan het juiste adres. Je vindt hier mooie kinderbedden van het merk Flexa. De Flexa halfhoogslapers zijn gemaakt van stevig MDF en afgewerkt met een witte lak. Daarnaast zijn veel halfhoogslapers verkrijgbaar met bedtenten in diverse thema’s, van prinsessen tot piraten. Met de glijbaan wordt opstaan pas echt een feest!

Flexa halfhoogslapers

Een goed bed staat niet alleen leuk in de kinderkamer, maar slaapt ook nog eens lekker. Bij een halfhoogslaper van Flexa is het mogelijk om een bijpassend matras te bestellen. Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten matrassen, passend bij jouw voorkeuren en budget. Bekijk alle Flexa halfhoogslapers voor een duidelijk overzicht van de bedden en mogelijkheden!

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie