kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wit gelakte halfhoogslaper

Slapen in een halfhoogslaper is een stuk leuker en ook voor ouders brengt het voordelen met zich mee: onder het bed komt extra ruimte vrij. Handig om een speelhoekje te maken of om spullen op te bergen. Een wit gelakte halfhoogslaper is een goede keuze!gelakte halfhoogslaper withalfhoogslaper wit

Halfhoogslaper wit in de kinderkamer

Spelen en slapen; met een halfhoogslaper kan het allebei. Bovenop het bed doen de kids hun oogjes dicht en onder het bed is genoeg ruimte om te spelen. De ruimte kan natuurlijk ook goed benut worden om spullen uit het zicht te houden. Tienerkamer.nl heeft een groot assortiment wit gelakte halfhoogslapers, ook mét opbergruimte.

Wit gelakte halfhoogslaper

Halfhoogslapers met een wit gelakte afwerking zijn steeds populairder. Wit is een neutrale kleur die voor zowel een jongens- als meisjeskamer geschikt is. Voor de kwaliteit is de ondergrond waarop de witte laklaag wordt aangebracht belangrijk. Een mooie witte halfhoogslaper wordt gemaakt van knoestvrij grenen hout, zoals berken.

Talloze witte halfhoogslapers

Mocht je op zoek zijn naar een witte halfhoogslaper, is Tienerkamer.nl zeker een bezoekje waard. Ze verkopen halfhoogslapers van diverse merken, onder andere Lifetime, Flexa en Thuka. Om de kinderkamer nog leuker te maken, kun je de halfhoogslaper uitbreiden met een tentdoek, boomhut, glijbaan of bureau. Naar bed gaan is zo een stuk leuker!

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie