WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Winnie de Pooh behang

Winnie de Pooh, Disney’s meest bekende beer, leent zich perfect voor een thema voor de kinderkamer. Aangezien de muren één van de grootste sfeerbepalers zijn, kan de schattige gele beer daar natuurlijk niet ontbreken. De redactie van vtwonen is voor jou op zoek gegaan naar het leukste Winnie de Pooh behang!
winnie de pooh behang

Winnie de Pooh babykamer

Met een babykamer in de stijl van deze leuke beer kun je alle kanten op. Denk aan de kleuren rood en geel, een mooie muurschildering, honingpotten en andere accessoires. Ook zijn vriendjes Janneman Robinson, Iejoor, Teigetje, Knorretje, Kanga en Roe mogen niet vergeten worden. In het artikel over een Winnie de Pooh babykamer vind je leuke ideeën en producten. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Behang van Winnie de Pooh

Ook bijpassend Winnie de Pooh behang mag niet ontbreken. Het web staat vol met diverse leuke behangetjes van Winnie de Pooh. Wil je je helemaal wanen in het bos van Winnie de Pooh? Ga dan voor het fotobehang van Ik en Ik. Net echt!

Behangrand of behangposter

Het meeste behang is erg druk, dus als je de babykamer wat rustiger wilt houden kun je ook kiezen voor enkel een behangrand of een behangposter bestaandde uit één baan behang. Bij Kidsbehangstore.nl vind je bijvoorbeeld deze behangposter Winnie de Pooh, Teigetje en Iejoor in een bloementuin. Een andere optie is het behang van Muurdeco4kids, een mooi behang met witte Winnie de Pooh figuren.

Winnie de Pooh muurstickers

Naast behang zijn er ook muurstickers van Winnie de Pooh verkrijgbaar. Het leuke van muurstickers is dat je ze vaak helemaal naar eigen wens op kunt plakken. De webshop BedBad verkoopt diverse stickerpakketten waarmee je de muren zelf kunt decoreren.

Bron: Kidskbehangstore.nl

nog meer: wooninspiratie