WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wieg en ledikant opmaken

Ben je op zoek naar handige tips en trics om het wiegje en/of de ledikant van je baby op te maken? Dan zit je hier op het goede adres. Wij hebben allerlei informatie voor je verzameld om je kindje uiteindelijk een goede nachtrust te bezorgen.wieg en ledikant opmakenbabykamer

Wieg en ledikant opmaken

De benodigde babyspullen kun je het best minimaal een maand voor de uitgerekende datum in huis halen. Het kan namelijk zomaar eerder geboren worden. Maar waar begin je nou? Uiteraard is een goed bedje voor de kleine het belangrijkst. Op papaworden.nl geven ze overzichtelijk weer hoe je een wieg of ledikant opmaakt. Stapsgewijs leggen ze daar uit hoe en wat je moet doen om een mooi opgemaakt bedje te krijgen.

Wieg/ledikant knus aankleden

Er zijn een hoop webshops waar je leuke en schattige bedtextiel kunt kopen. Bij Villa Vrolijk heb je de keuze uit alle benodigde producten voor een wieg/ ledikant. Van matrassen tot hoeslakens en moltons.

Bovendien vind je bij BabyparkBaby dump en HEMA bedtextielen naar keuze. Ook leuk; ledikant lakentjes met naam! Bij Bulbby verkopen ze vrolijke vichy geruite lakentjes die je helemaal persoonlijk kunt maken met de naam en logo van je baby.

Wiegbekleding

Baby Expres heeft mooie bekleding voor wiegjes. Hemeltjes en bekledingen voor rieten wiegjes bijvoorbeeld. Noem het maar op. Genoeg variatie om van een standaard wieg iets moois te maken.

Bron: Villa Vrolijk

nog meer: wooninspiratie