WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wereldkaart muurstickers

Kinderen, de wereld ligt aan hun voeten. Ook in de slaapkamer! Met een wereldkaart muursticker op de wand kunnen kinderen de wereld op een leuke manier leren kennen en eindeloos ontdekken. Ze kunnen zelf bijhouden in welke landen ze zijn geweest en raken zo via een leuke weg bekend met de wereld. 
wereldkaart muursticker
Wereldkaart behang
Wereldkaart muursticker

Een wereldkaart op de muur

Met een levensgrote wereldkaart op de muur zal je zoon of dochter zich goed vermaken. Op hun eigen kaart kunnen ze bijhouden waar ze op vakantie zijn geweest. De muurstickers van wereldkaarten zijn er in vele soorten. Voor de iets oudere kinderen zijn de gedetailleerde kaarten het interessants. Topografie leren was nog nooit zo leuk als met een grote wereldkaart op de muur, bijvoorbeeld deze van Muurmode.nl. Het ontdekken van de wereld is ook een plezier met deze wereldkaart met vlaggetjes op de muur van Kidz Supplies.

Wereldkaart voor kinderen

Voor de wat jongere kinderen zijn de muurstickers van Wanddecoratie.nl heel leuk. De illustratieve wereldkaart is kleurrijk en er is veel op te zien. Op een leuke manier leert je zoon of dochter waar welk continent ligt. Waar leeft de pinguïn en waar de kangoeroe? Deze vrolijke muursticker is in verschillende maten verkrijgbaar.

Wereldkaart muurstickers

Wil je een eigen draai geven aan de wereldkaart op de kinderkamer?  Aan de muurdecoratie van Stickerop.nlkun je een eigen tekst toevoegen. Plaats de naam van je zoon of dochter, of een andere toepasselijke tekst, boven de wereld. De bezochte plaatsen kunnen aangestipt worden met punaises. Zonde van de muur? Plak er dan kleine gekleurde stickertjes op, dat geeft de landkaart een leuke en persoonlijke uitstraling!

Behang wereldkaart

Wil je het echt groots aanpakken? Kijk dan eens naar deze geografische opdruk op behang van Muurdeco4kids.nl.  Dit XL behang van 270 cm breed bij 188 cm hoog is zo gedetailleerd als in de Atlas en kan een hele muur vullen.

Bron: Acaza

nog meer: wooninspiratie