kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tienerkamer.nl

Als je kind een puber wordt wil hij of zij natuurlijk een stoere tienerkamer. In dat geval is de website tienerkamer.nl een uitkomst, want daar vind je alles wat je nodig hebt om die nieuwe kamer voor je tiener in te richten.
Tienerkamer.nlTienerkamer.nl

Tienermeubels

Op tienerkamer.nl hebben ze alle tienermeubels die je nodig hebt. Vooral als je op zoek bent naar een mooi bed kun je hier goed terecht. De keuze aan halfhoogslapers, hoogslapers en stapelbedden is heel groot. Maar ook heeft deze webshop onder ander bijpassende kasten, bureaus en dekbedden. Zo kun je een complete tienerkamer bij één winkel bestellen! 

Halfhoogslapers

Bij tienerkamer.nl is de keuze aan halfhoogslapers enorm. Een boomhutbed, junglebed of prinsessenbed, je kunt het zo gek niet bedenken. De halfhoogslapers zijn ideaal voor een themakamer, bijvoorbeeld een hemelbed voor een sprookjesthema. Ook bijzonder zijn de glijbaanbedden, zo kan jouw tiener zo uit zijn of haar bed naar beneden glijden. Neem daarom snel eens een kijkje bij hun halfhoogslapers. Ook kun je op Kidskamers meer lezen over een kinderbed met glijbaan of over halfhoogslapers.

Hoogslapers

Naast halfhoogslapers heeft deze webwinkel ook hoogslapers en stapelbedden. De hoogslapers van tienerkamer.nl kun je bijzonder maken door er een tent tussen te plaatsen. Zo wordt slapen wel heel leuk! Ga naar hun website om deze stapelbedden te bekijken.

Speelgoed

Je maakt de tienerkamer helemaal af met het juiste speelgoed. Een poppenhuis of kinderkeuken? Je vindt heel veel speelgoed bij Tienerkamer.nl. Neem direct een kijkje bij hun categorie spelen.

Bezoek tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie