WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wandstickers Ikea

Naast meubels en kindermeubels verkoopt de Ikea de leukste interieurdecoraties. Uiteraard horen daar ook muurstickers bij. De meesten passen erg goed in de kinderkamer. En het fijnste: de wandstickers Ikea zijn zeer voordelig geprijsd. Allemaal niet duurder dan een tientje!

wandsticker ikea

wandsticker Ikea

Wandsticker Ikea

Muursticker bloemen Ikea

Bloemen, bloemen en bloemen. Dit is een favoriet onderwerp van de Ikea. Je ziet ze terug in de stoffen, gordijnen en ook de muurstickers. Voor een meisjeskamer zijn bloemen vaak perfect. In een romantische kamer deze bloesemtakken of klaprozen. En in een slaapkamer met het barokthema de zwarte guirlande.

Houd je juist meer van een strak interieur? Dan past de wanddecoratie van de zwarte papaver misschien beter in de meidenkamer.

Grappige figuren wandstickers

Niks romantisch met bloemen en tierelantijntjes voor in een stoere kinderkamer. Vooral in een jongenskamer hoef je daar niet mee aan te komen. Hiervoor heeft de Ikea grappige poppetjes laten ontwerpen door Keith Haring. Hiervan zijn wandstickers gemaakt. Ook leuk om meubels mee te beplakken.

Gamende muursticker

Is jouw zoon of dochter gek op het spelen van games? Plak dan een computerspel op de muur van de kinderkamer. Maffe figuurtjes, vliegmachines en de verdiende punten met de battle. De multicolour muursticker heeft de kleuren zwart, oranje, rood en blauw.
Bron: Ikea

nog meer: wooninspiratie