WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wandlamp voor kinderkamer

Met een wandlamp breng je op een leuke manier licht in de kinderkamer. Het zorgt voor een gezellige sfeer en is multifunctioneel. Boven het bed als leeslamp. Of op een kale muur als wandversiering. 

wandlamp

Leuk stofje

De lampen van Little Dutch zijn geschikt voor jongens en meiden. Van lieflijk geblokt tot stoere sterren. Speciaal voor de autoliefhebbers is er een lamp met het logo van de Grand Prix. En voor de meisjes hebben ze een bloemetjes of babushka motief.

Opvallende wandlampen

Wat worden we hier vrolijk van. De wandlampen van Juul Design zijn echt te gek. Ze hebben zoveel verschillende prints en applicaties. Ze worden met de handgemaakt en zijn uniek. Handig: de lampen hebben een korf, zodat kinderen niet met hun handjes aan de hete peer kunnen komen. Ook de lampen van het merk Taj Wood & Scherer zijn bijzonder. Een bont gekleurd vogelhuisje, hart of uil.

Leeslamp

Een leeslamp is ideaal voor boven het bed of een bureau. Het is handig als je hem kunt verstellen of draaien. De lampen van Deens zijn perfect voor in een industriële tienerkamer. Door het metaal hebben ze een stoere look en is er niets kinderachtigs aan.

Zelf in elkaar zetten

De lampen van ZzzoooLight zet je zelf in elkaar. Ze zijn te koop bij Klein Design Hoorn. Het zijn dierenkoppen in de vorm van een olifant, eland en beer. Leuk om samen met je kind in elkaar te zetten. Het resultaat hang je als trofee op aan de muur.

Bron: Huize Pippemuis

nog meer: wooninspiratie