kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wandkleed in de babykamer

Een hippe muurdecoratie is altijd leuk aan de wand in de babykamer. Een wandkleed babykamer zorgt voor een kleurrijk effect in het kamertje. En er zijn veel leuke mogelijkheden!wandkleed babykamer

Babykamer wanddecoratie

Wanddecoratie zorgt in no time voor een heel andere look. Je vindt op onze website heel veel behang- en muurstickerinspiratie. Maar ook met een wandkleed maak je van een neutrale wand een kleurrijke wand. Houd je van vintage en zie je dat ook terug in de kinderkamer? Bekijk dan eens de vintage geborduurde wandkleden van Funky Friday.

Wandkleed babykamer

Op de website van babykadowinkel Ukkie Shop vind je een wandkleed met het thema Hip Holland. De opbergvakken kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld luiers en een haarborsteltje. Handig om bij de commode te hangen dus! Het wandkleed is handgemaakt in de kleuren rood en blauw.

Zelf een wandkleed maken

Vind je het leuk om zelf aan de slag te gaan voor het wandkleed? Op de website van Naboqu.com verkopen ze een pakket met alle materialen voor een mooi wandkleed voor de kinderkamer. Het thema van het wandkleed is Kabouters in het bos. Uiteindelijk heb je een wandkleed met driedimensionale kaboutertjes, vlinders, bloemen en blaadjes.

Persoonlijk kleedje

Een wandkleed voor in de babykamer is ook leuk om als kado te geven! De wandkleden van Pop en Uk kun je omtoveren tot een uniek exemplaar met de naam en lievelingskleuren van jouw kindje. Natuurlijk kan het favoriete babykamerfiguurtje ook in wandkleed-wereld niet ontbreken. Daarom vind je op Etsy een multifunctioneel dekentje met een uiltje.

Bron: Etsy, three little owlets

nog meer: wooninspiratie