WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

vtwonen kinderkamer

Wil je wooninspiratie voor alle ruimtes in je huis? Dan ga je naar de website van vtwonen. Dus ook voor leuke ideeën en handige tips voor de kinderkamer. Van inspirerende sfeerbeelden tot handige tools voor het inrichten.

vtwonen

vtwonen

vtwonen

Inspiratie vtwonen kinderkamer

Bij vtwonen vind je natuurlijk heel veel inspiratie. Van keuken tot kinderkamer. Laat je verrassen door de grote hoeveelheid foto’s en ideeën van de leukste kinderkamers.

Zelfmaakideeën kinderen

Ben je creatief en maak je graag dingen zelf voor de kinderkamer? Bekijk de zelfmaakideeën van vtwonen. Onder de Stylingtools op de website, vind je het Zelfmaakplan. Daar staan erg veel leuke stylingtips en zelfmaakideeën. Velen kun je ook goed in de kinderkamer toepassen. Wil je liever met kleine aanpassingen een groots effect creëren? Kijk dan bij Styling. Hier vind je handige tips en trucs van de woonstylisten van vtwonen.

Blog vtwonen kinderkamer

Bij vtwonen kun je dagelijks terecht voor nieuwe inspiratie. De redacteuren van vtwonen speuren altijd naar de leukste producten voor in huis en regelamtig komen daar ook producten voor kinderkamers voorbij.

Bron: vtwonen
nog meer: wooninspiratie