WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Voorbeelden van tienerkamers

Voor je tiener is het van belang om een gezellige, knusse maar praktische slaapkamer te maken. Er moet gestudeerd worden, maar ook gerelaxt met vriendjes en vriendinnen. Aan de hand van voorbeelden van tienerkamers wordt het inrichten van de ruimte een stuk makkelijk. Want met voldoende inspiratie wordt het inrichten een eitje.

tienerkamer voorbeeldtienerkamer meiden

Tienerkamer voorbeeldtienerkamer voorbeeld

Tienerkamer voorbeeld

Tienerkamer stijlen en thema’s

Als je een tienerkamer in gaat richten is het handig om een uitgangspunt te hebben. Welke stijl wil je hanteren, of wil je een bepaald thema neerzetten. En welke kleuren willen jij maar vooral je kind in de kamer hebben. Voor dit laatste bekijk je de kleurenpaletten in het artikel Kleurtrends of op Kleurinspiratie.

Binnenkijken bij tienerkamers

Hier op Kidskamers.nl hebben we een hele grote databank met honderden foto’s van kinderkamers van anderen. Dus ook veel tienerkamer voorbeelden. Mensen die trots zijn op hun baby-, kinder- of tienerkamer kunnen deze hier uploaden. Op deze manier mag je eens fijn binnenkijken in andere huizen. Spit eens door alle foto’s op onze Binnenkijken pagina, wellicht vind je een leuke kamer welke je als voorbeeld kunt gebruiken. En als jouw tienerkamer af is, upload je hem natuurlijk ook op deze pagina. Kan je er lekker mee pronken.

Voorbeelden van tienerkamers

Er zijn naast Kidskamers meer sites waar je prachtige foto’s van kinder- en tienerkamers tegenkomt. Deze kan je heel goed als voorbeeld nemen. Bekijk eens de foto’s van de Kinderkamerstylist. Hier vind je naast voorbeelden ook tips voor de inrichting aan de hand van meubels, accessoires en decoraties. Een andere site vol wooninspiratie is StyleCookie. Hier vind je prachtige gestileerde foto’s en de leukste items uit verschillende webshops. Ook hier doe je vast de nodige inspiratie op voor je eigen tienerkamer.

Bron: 1. Tante Ted – 2. Coming Kids – 3. Kek wonen met Kinderen | Fotografie Bart Brussee | Styling Esterloonstijn.nl – 4. Rescued – 5. Woonidee.nu

nog meer: wooninspiratie