kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Voetbal gordijnen

Ben je voor je kleine voetbalfan een echte voetbalkamer aan het maken? Dan kunnen voetbal gordijnen natuurlijk niet missen. Echte voetballiefhebbers dromen namelijk het liefste weg in hun eigen stadion. 
Voetbalgordijnen

Zelf voetbal gordijnen maken

Als je een beetje handig bent met de naaimachine maak je de voetbalgordijnen natuurlijk zelf. Op het internet en in stoffenzaken zijn allerlei stoffen met voetbalprint te vinden. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en printen.

Voetbal gordijnen

Je kunt de voetbal gordijnen zo opvallend maken als je wilt. Kies voor een knalgroene achtergrond of creëer een levensgrote voetbal met een zwart-wit geblokte voetbalprint. Kun je zelf eigenlijk niet echt overweg met de naaimachine? Zoek dan eens online naar kant en klare overgordijnen met een mooie voetbalprint.

Voetbalkamer

Wil je het origineler aanpakken? Tover de ramen om in een voetbalveld. Een groene grasprint is vrij druk, maar past goed thuis in een echte voetbalkamer. Heeft jouw voetbalfan al een favoriete club? Dan kun je bij de webshops van de grote clubs terecht voor allerlei accessoires voor in de slaapkamer.

Daarnaast kun je natuurlijk ook helemaal uitpakken en de slaapkamer een voetbalthema geven, met dekbedden, lampen of zitzakken met een voetbalprint.

Bron: Bonprix

nog meer: wooninspiratie