WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Vrolijk vloerkleed voor de kinderkamer

Uit het bed met de blote voetjes op de vloer. Dan is het fijn als er een zacht vloerkleed ligt. Ook kunnen kinderen er lekker op spelen of rondkruipen. En de kamer is meteen gezellig aange(vloer)kleed!

Vloerkleed kinderkamerVloerkleed kinderkamer

vloerkleden

Knal gekleurd kindervloerkleed

Leuk voor op een multicolour kinderkamer. Of juist een eyecatcher in een basickamer. Rice staat bekend om haar felgekleurde artikelen. En de vloerkleden zijn helemaal fantastisch. Hand geborduurd met rozen, cirkels of bloemen.

Vloerkleed kinderkamer roze

Natuurlijk zijn we ook op zoek gegaan naar vloerkleden voor een meisjeskamer. Bij Ikea vind je roze vloerkleden voor een leuk prijsje. Wij vinden het vloerkleed in de vorm van een hartje het leukst! vtwonen verkoopt een roze vloerkleed met witte rondjes. In de webshop van Wehkamp staat ook een mooi vloerkleed in de vorm van een walvis. Lekker warm voor de kleine voetjes!

Mooi gehaakt

Helemaal hip: knitted kleedjes. Daarom zijn de kleedjes van Naco Trade ook zo leuk. Je kunt kiezen tussen een grof gebreid rond kleed. Of een rechthoekig kleed met bewerkingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren en pasteltinten.

Grappige vormen

Grotere kinderen houden van ‘toffe’ spullen op de slaapkamer. En hoe tof is een vloerkleed dat lijkt op een skate- of surfboard! Kado om de Hoek heeft vloerkleden in leuke vormen. Voor de kleintjes hebben de karpetten de vorm van een auto of een kabouter.

nog meer: wooninspiratie