kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Verduisterende gordijnen kinderkamer

Gordijnen zijn onmisbaar in een kinderkamer. Naast dat het de kamer knus aankleedt, zorgen deze soort gordijnen er ook voor dat er geen tot weinig licht de slaapkamer in komt. Wil je het echt totaal donker kunnen maken? Kies dan voor verduisterende gordijnen kinderkamer, zodat er geen licht naar binnen schijnt.verduisterende gordijnen kinderkamerVerduisterende gordijnen kinderkamer

Verduisterende rolgordijnen kinderkamer

Bij Kwantum vind je allerlei soorten raamdecoraties. Er is keuze uit veel verschillende kleuren verduisterende rolgordijnen, waaronder leuke frisse kleuren voor de kinderkamer.

Verduisterende gordijnen met print

De gordijnen voor het raam bestaan uit flinke lappen stof. Is de kinderkamer over het algemeen vrij rustig, dan kan je flink uitpakken met opvallende gordijnen met een leuke print. Wat dacht je van dieren, tekenfilmfiguren of gekleurde bloemen? Online vind je allerlei verschillende verduisterende gordijnen voor de kinderkamer. Van Dora tot Bob de Bouwer en van Pirates of the Caribbean tot Sneeuwwitje, dus er zit vast iets bij voor in de kinderkamer.

Effen verduisterende gordijnen kinderkamer

Als je een print op de gordijnen te druk vindt, kies dan voor transparante effen overgordijnen. Deze zorgen namelijk dat de print lichter zichtbaar is en toch niet helemaal verborgen. Liever een soort gordijn voor de ramen? Effen verduisterende gordijnen zijn ook online te vinden. Zoals knalblauwe gordijnen of roze varianten. Deze zijn kleurrijk en opvallend en hierdoor zeer geschikt voor in de kinderkamer.

Bij veel woonwinkels kan je gordijnen op maat laten maken, zodat ze precies passen. Vaak kan je er voor kiezen om hier een verduisterende stof achter te naaien. Op deze manier kan je van elke gordijnstof naar keuze verduisterende gordijnen voor de kinderkamer laten maken. Tip! Bekijk eens de collecties van Kwantum en Leen Bakker voor gordijnen voor de kinderkamer.

Shoppen

Op zoek naar meer (rol)gordijnen voor de kinderkamer, zodat je het aanbod goed met elkaar kunt vergelijken? vtwonen heeft een ruim aanbod.

Bron: 1. DTCH – 2. Gordijnshop

nog meer: wooninspiratie