WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Van commode naar bureau

Ideaal: meubels die eenvoudig te veranderen zijn in iets anders en hierdoor een nieuwe functie krijgen. Zogenaamde doorgroeimeubels hebben als voordeel dat ze lekker lang meegaan. Goed voor het milieu én de portemonnee. En als het er dan nog leuk en bijzonder uitziet, maak je ons helemaal happy. Een voorbeeld hiervan is deze commode, of is het nou een bureau?

Van commode naar bureau

Van commode naar bureau

Kast Stilt

Doorgroeimeubels: meubels die met je kind meegroeien

Het bureau uit de serie Stilt van Coming Kids is een meubel die met je kind meegroeit van babykamer tot tienerkamer. Eerst is het een commode en met een paar kleine aanpassingen wordt het een bureau. Haal simpelweg de onderste planken van de commode weg en plaats het blad met lade naar beneden. Zo past er een bureaustoel onder en kan er huiswerk gemaakt worden.

Het meubel heeft een stijlvol en modern design. De open staanders en kruislings geplaatste dwarsbalken geven het meubel iets heel eigens. En het maakt de commode of het bureau super stevig en stabiel.

Bijpassende meubels

Een commode is onmisbaar in de babykamer en een bureau kan niet ontbreken in de kamer van je tiener. Maar alleen met deze meubels ben je er nog niet. Bevalt de stijl van de Stilt commode/bureau je? Richt dan de rest van de kamer in met meubels uit dezelfde serie. Voor je baby een ledikant en voor je tiener een strak eenpersoonsbed. De linnenkast uit de Stilt serie is heel bijzonder; hij is opgebouwd uit dezelfde staanders als het bureau. Verkrijgbaar in één- en tweedeurs.

Bron: Coming Kids

nog meer: wooninspiratie