kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Top 5 van leukste kinderbedden

Het grootste meubelstuk in de kinderkamer is het bed, daarom is een hip exemplaar wel zo leuk. Natuurlijk het liefst geen bed welke de grote massa ook heeft. In deze Top 5 vind je originele meubels uit unieke webshops.
kinderbedden
pipowagen bed
kinderbedden
elfjesbed

1. Speel, slaap, verplaats

Dit bed van Rafa Kids is een Dutch design bedje gemaakt van plywood. De opstaande randen functioneren als uitvalsbeveiliging. Door de wieltjes kan je het bed rondrijden en verplaatsen, maar ze geven het bed ook een speels en eigenzinnige look. Dit bed is te koop bij Rafa Kids voor € 550,-.

2. Pipowagen

Een heuse pipowagen als bed. Deze droom van je kind wordt werkelijkheid met het steigerhouten wegdroombed van Zomerzoen. Compleet met wielen en luiken. En de gordijntjes maken de sfeer helemaal af. Zelf maak je het bed compleet met sierkussens, naamletters en grappige vogelhuisjes. Voor € 999,- staat het bed straks bij jou in de kinderkamer.

3. Bedje van stof

Voor volwassenen zie je ze veel, boxsprings met een stoffen hoofd- en voeteneinde. Nu komt Coming Kids met een compleet nieuwe collectie voor kinderen: Stapelgoed. Met kinderbedden gestoffeerd met ruige stoffen met een linnen en canvas look. Dit bed is verkrijgbaar in de kleuren white, dolphin, lightgrey, kaki en taupe. En je kunt de kamer aanvullen met een bijpassende stoere hocker.

4. Elfjes bed

Voor dit bed moet je even flink diep in de buidel tasten, maar we vonden hem te mooi om niet te noemen. Het kinderbed van Paintura Home is een individueel kunstwerkje. In het bed zijn met de hand gouden elfjes gegraveerd. Als je het helemaal bont wilt maken, kan het bed worden versierd met Swarovski kristallen. Alleen al heel mooi om naar te kijken!

nog meer: wooninspiratie