WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Thuka hoogslaper met bureau

Een mooi stevig bed met onder het slaapgedeelte een bureau en misschien nog wel een bankje. De Thuka hoogslaper is een multifunctioneel en ruimtebesparend meubel. Met deze hoogslaper heb je een complete tienerkamer op maar twee vierkante meter. Lees hieronder alle mogelijkheden van de Thuka hoogslaper.Thuka-hoogslaper-met-bureauThuka-hoogslaper-met-bureau1

Thuka kinderbedden

De bedden van Thuka zijn mooie meubels voor een betaalbare prijs. Het merk is onderdeel van het bekende merk Flexa, maar dan goedkoper. In de Thuka collectie zitten lage kinderbedden, hoogslapers, themabedden en stapelbedden. Voor ieder wat wils. Webshop Luzan levert het complete Thuka programma. Alle Thuka bedden hebben een whitewash afwerking. Hierdoor is het bed heel neutraal en past het in iedere kinderkamer.

Thuka hoogslaper

Geen enkel bed geeft je zoveel mogelijkheden als de Thuka hoogslaper met bureau. Of je nou een groot bureau wilt, een bureau met schappen, een bureau in combinatie met een loungebank – niks is te gek. Slapen op een grote hoogte is voor kinderen al leuk, maar een eigen lounge- en studeerplek onder het bed maakt het nog veel gaver!

Op de foto hiernaast zie je de Thuka hoogslaper met bureau en bankje. Wanneer je liever alleen een groot bureau wilt, dan wordt er een bureau over de gehele lengte van het bed geplaatst. Ruimte genoeg om aan te studeren!

Hoogslaper met bureau

Ben je enthousiast geworden over een hoogslaper met bureau? Naast de Thuka hoogslaper zijn er uiteraard nog veel meer kinderbedden met bureaus. Vergelijk halfhoogslapers en hoogslapers van verschillende merken met elkaar in de webshop van Luzan of in het artikel hoogslaper met bureau.

Beeld: Luzan

nog meer: wooninspiratie