WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Strandhuisje kinderkamer

De meeste mensen en kinderen zijn dol op het strand. Het gevoel van vrijheid, het zand tussen je tenen en duiken over de golven. Echt een vakantiegevoel. Haal het strand in huis met een strandhuisje kinderkamer. Compleet met strandhut, schelpen en een echt strand op de muren.Strandhuisje kinderkamer

Bed strandhuisje kinderkamer

Op het strand vind je veel hele schattige strandhuisjes. Deze vakantiehuisjes zijn een prima uitgangspunt voor de strandkamer. Bij Saartje Prum vind je een kinderbed strandhuisje. De zijpanelen van dit bed zijn te demonteren waardoor je het bed ombouwt naar een bedbank. De boomhutbedden van LIFETIME lijken ook erg op een strandhuisje. Het Pebble Beach bed is heel stoer voor jongens. En het Silver Sparkle bed is perfect voor meiden.

De bovenstaande bedden geven je, in combinatie met de juiste accessoires, een echt strandgevoel. Hang een visnet over het dak, boeien aan de wand en schelpen als mobiel boven het slaapgedeelte.

Kinderkamer thema strand

Met alleen een strandhuisje heb je natuurlijk nog geen complete strandkamer. In de artikelen Kinderkamer strand en Kinderkamer maritiem staan allerlei leuke tips en inspiratie om van de kinderkamer een echte strandkamer te maken.

Bron: Saartje Prum

nog meer: wooninspiratie