WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De perfecte rolgordijnen voor de jongenskamer

Op zoek naar mooie rolgordijnen voor de jongenskamer? Ga dan voor kleur! Er zijn rolgordijnen met spannende bos- en watertinten. Deze zijn leuk voor op een stoere jongenskamer. Heeft de slaapkamer van jouw kind een verandering nodig? Aan de slag! 

stoer rolgordijn

Stoer rolgordijn

Om de kinderkamer al gelijk een andere look te geven kun je gaan voor een kleurrijke rolgordijnen. Rolgordijnen op een kinderkamer mogen rolgordijnen niet ontbreken, de donkere kamer zorgt er namelijk voor dat je kind een goede nachtrust heeft.

Iedere jongen wenst toch een stoere jongenskamer? Om de slaapkamer een stoere uitstraling te geven kun je gaan voor rolgordijnen met als print een spannende bos- of watertint. Tip! Om de kamer helemaal af te maken kun je de rolgordijnen combineren met andere stoere meubels van steigerhout en metaal voor een robuuste jongensachtige kamer. Neem bijvoorbeeld een metalen kruk voor aan het steigerhouten bureau. Leg een kleed op de grond en ga voor gekleurde kussens, zo houd je de sfeer in de kamer. Handig! Door de kussens kunnen de jongens heerlijk op hun kamer op de grond spelen. De gordijnen van zijn Luxaflex.

Gelijk aan de slag!

Om gelijk aan de slag te kunnen, hebben wij hieronder alvast een paar accessoires geselecteerd die je kunt gebruiken bij het omtoveren van een kinderkamer naar een stoere jongenskamer.


nog meer: wooninspiratie