WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Stoer behang kinderkamer

Stoere jongens willen natuurlijk geen kamer met allerlei poespas. Deze kamers vragen een andere aanpak. De muren vormen natuurlijk de basis met stoer behang kinderkamer. Lees verder voor de stoerste behangetjes in allerlei thema’s.stoer behang kinderkamer

Lievelingsberoep

Of je nou groen, blauw, robots of auto’s wilt, op Behang4kidz.nl vind je het allemaal. Weet jouw zoon al precies wat hij later wilt worden? Politieagent, soldaat, brandweerman of juist de sterspeler van een voetbalelftal? Voor alles is er een bijpassend, stoer vormgegeven behang. Zo kan je zoon heerlijk wegdromen in zijn kamer tussen zijn echte helden.

Stoer behang kinderkamer

Het sloophout behang, te verkrijgen via Studio Ditte, is super stoer voor jongens én meisjes. Dit behang staat ook gaaf in een babykamer. Bij sloophout is elke plank uniek en heeft het zijn eigen geschiedenis. Studio Ditte heeft dit vertaald naar stoer behang. Het is verkrijgbaar in de kleuren groen, wit en zwart.

Stoere tienerkamers

Maar met stoer behang op de wand is de kinderkamer natuurlijk nog niet af. Meer inspiratie voor een kamer voor tienerjongens vind je in het artikel Jongens tienerkamer. Voor meiden hadden we natuurlijk ook heel veel inspiratie, dit lees je in het artikel Tienerkamer meisje.

Bron: Studio Ditte

nog meer: wooninspiratie