WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Steigerhout in de kinderkamer

We krijgen met z’n allen maar geen genoeg van steigerhouten meubels. Het liefst zo doorleefd mogelijk. Meubels van oude steigerplanken zijn stoer en passen bij elke woonstijl. Geen wonder dat het zo geliefd is. Ook in de baby- en kinderkamer.

Kinderkamer steigerhout

Meisjeskamer steigerhout

Babykamer steigerhout

Kinderkamer steigerhout

Laat je inspireren!

Omdat steigerhout zo populair is, wordt er van alles mee gemaakt. Bedden, kasten, bureaus, speelgoedkisten en noem maar op. Bekijk ons artikel over kinderkamer steigerhout en zie wat er allemaal mogelijk is. Dat steigerhout zowel in een stoere jongenskamer past als in een romantische meisjeskamer, zie je op de foto’s bij deze blog. Leuk: combineer steigerhouten meubels met steigerhout behang. Of zoek het contract op en combineer het met romantisch bloemetjesbehang zoals op de foto’s hieronder.

Steigerhout in de babykamer

In de babykamer is het aan te raden om voorzichtig te zijn met meubels van oud steigerhout. Hoe goed dit hout ook opgeschuurd is, er kunnen altijd scherpe knoesten aan zitten. Dit is de charme van het hout, maar minder ideaal voor een babybedje.

Met de Hopper babykamermeubels van Coming Kids hebt je hier geen last van. Deze meubels zijn gemaakt van massief hout met een steigerhout look. Door de grey wash beist krijgt het dezelfde uitstraling als echte steigerplanken. Maar dan zonder scherpe knoesten en kans op splinters. In de serie zit onder andere een ledikant, commode en een linnenkast.

Stoere kinderkamer

De Hopper serie is ook verkrijgbaar voor tieners. Dan kies je jouw favoriet uit één van de vijf soorten kinderbedden. Ga jij voor een bedbank, halfhoogslaper of toch die stoere hoogslaper? In de tienerkamer neem je een bureau en nachtkastje in plaats van de commode. In de bijpassende boekenkast kan je tiener al z’n schoolboeken kwijt.

Verkoopadressen

Kijk hier voor een Coming Kids dealer bij jou in de buurt of bezoek een van de webshops waar ze de collectie van Coming Kids verkopen.

Bron: Coming Kids

nog meer: wooninspiratie