WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Steigerhout behang; stoer en neutraal

Een muur die net lijkt te zijn bekleed met houten planken; dat resultaat krijg je met steigerhout behang. Door de stoere en neutrale uitstraling past dit behang in elk type kinderkamer.Steigerhout behang

Behang met steigerhout print

Er bestaan allerlei verschillende soorten steigerhout behang. In een middagje heb je een onwijs stoere steigerhouten muur in de kinderkamer. Elk behang heeft een andere kleur en houtstructuur. Je moet dus zelf bekijken welke je het mooiste vindt.

Laten behangen

Heb je er wel eens aan gedacht om niet zelf te lopen klooien met behang maar het over te laten aan een vakman? Dat scheelt heel wat zweetdruppels en uren werk. Kijk eens om je heen informeer bij mensen in jouw omgeving naar een goede behanger. Op deze manier wordt behangen een klus van niks.

Steigerhout tegen de muur

Heb je er ook wel eens aan gedacht om een echte steigerhouten muur te maken? Je kunt heel makkelijk een wand bekleden met steigerplanken of sloophout. Bekijk de zelfmaker sloophouten wand. De steigerplanken ervoor haal je gewoon van Marktplaats. Zo wordt de wand zeker een eyecatcher in de kinderkamer.

Meubels van steigerhout

Bij een wand met steigerhout behang passen natuurlijk perfect meubels van deze houtsoort. In het artikel Babykamer steigerhout vind je de leukste steigerhouten babymeubels. Ben je zelf handig met hamer en zaag? Dan maak je de meubels natuurlijk zelf met behulp van een Steigerhout bouwtekening.

Bron: Piet Hein Eek

nog meer: wooninspiratie