WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Opgeruimd staat netjes in de speelgoedkist

Ziet de kinderkamer er rommelig uit door al het rondslingerende speelgoed? Haal het speelgoed dan uit het zicht met een speelgoedkist. Alle blokken, Barbies en auto’s worden zo netjes opgeborgen. Speelgoedkisten zijn verkrijgbaar in veel varianten, van basic kisten tot echte piraten schatkisten.

Speelgoedkist basic

Op zoek naar een basic kist zonder al te veel details en kleuren? De volgende opbergers, allen gemaakt van massief grenen zijn een aanrader. De speelgoedkist Keet is verkrijgbaar in het wit en in de kleur kiezelgrijs. De speelgoedkist Dennis heeft een iets stoerdere look en is lichtgrijs. De kisten zijn wel 80 of 90 centimeter breed, dus groot genoeg voor het opbergen van al het speelgoed!

Stoere kisten

Ook een goed idee voor de kinderkamer: een speelgoedkist van steigerhout. Geschikt voor een stoere kinderkamer. De kist is van massief hout gemaakt, maar heeft een veiligheidsmechanisme voor het deksel. Hierdoor kan het deksel niet zomaar naar beneden vallen.

Kist met naam

Ook leuk: de naam van je kind op een kist. Online kun je een kist met naam bij verschillende webshops bestellen. In verschillende maten, zodat de kist de juiste grootte heeft. En in verschillende kleuren, zodat je de kist kunt afstemmen op de ruimte. Meestal wordt de naam op de deksel of aan de zijkant geschilderd.

Speelgoedkist Brocante

De zoektocht naar een brocante kist is iets lastiger. Brocante kisten zijn vaak enkele stuks en dus wat moeilijker te vinden. Old Basics heeft vaak brocante kisten. Deze kisten zijn vaak prima te gebruiken als speelgoedkist. Het Kabinet heeft unieke dekenkisten. Ook hierin kan je kind stijlvol zijn speelgoed opbergen. Meer speelgoedkisten bekijken? Deze opbergers van de merken Bloomingville, Done by Deer en Kidsdepot zijn een aanrader.

Shop de mooiste kisten online:


Bron beeld: 3 Sprouts

nog meer: wooninspiratie