WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Speelgoedbank wit

Wanneer je zoon of dochter gezellig met vriendjes heeft gespeeld, lijkt het soms wel alsof er een bom in huis is ontploft. Een wit speelgoedbankje is dé oplossing om de kamer binnen no time weer netjes te krijgen. Klep open, speelgoed erin en klaar. Opgeruimd staat netjes!

speelgoedbank wit

speelgoedbank

Speelgoedbank wit

Een witte speelgoedbank is een goede keuze. Wit is neutraal en past eigenlijk overal. Super praktisch dus! Een basic speelgoedbank voor een leuk prijsje vind je bij Babypark. Heb je een landelijke smaak? Dan is de speelgoedbank van Babywalz misschien wat voor jou. Ook leuk is het kartonnen opbergbankje van Klein & Fijn.

Speelgoedbankje met naam

Wil je een wit speelgoedbankje met een persoonlijke touch? Bij Duizendpootje kun je een speelgoedbank laten beschilderen met de naam van je zoon of dochter. Nog unieker is het om het bankje te laten beschilderen aan de hand van het geboortekaartje. Dit kun je laten doen bij GeboorteXpress. Meer adresjes vind je in het artikel over een speelgoedbankje met naam.

Witte speelgoedkist

Een speelgoedkist is een leuk alternatief voor een speelgoedbank. Leg er een een leuk plaid of een paar kussentjes op en tada: een bankje! Basiclabel verkoopt een mooie witte speelgoedkist waarmee je alle spullen netjes uit het zicht houdt.

Speelgoedbank zelf maken

Zit jouw perfecte speelgoedbank er niet tussen? Ga dan zelf aan de slag en maak een bank met een handig opbergvak voor het speelgoed. Op de website van vtwonen vind je een zelfmaakplan voor het maken van een klepbank. Ook 101 Woonideeën helpt je een handje met een stappenplan voor het maken van een speelgoedkist.

Bron: 1. vtwonen – 2. Babyhuys

nog meer: wooninspiratie