kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Op papa en mama’s verlanglijstje: mooi speelgoed

Speelgoed, kinderen worden er dolblij van. Wij niet altijd. Het slingert rond en zorgt voor een rommelig huis. De oplossing: een speciaal stukje speelparadijs. Jij blij, kids blij. We zetten onze favoriete, met zorg ingerichte, speelhoekjes voor je op een rij.

schommelpaardautobehang-kastspeelhoek woonkamer

Kids only

Beperk de speelgoedzone tot één ruimte. De kinderkamer. Door de slaapkamer tot grote speeljungle om te toveren, geef je aan dat het speelgoed tot de slaapkamerdeur mag en niet verder. Maar dan is deze ruimte tijdens speeluren wel ‘kids only zone’. Afgesproken?

Klimmen en klauteren

Met een uniek speelobject in de kinderkamer, zijn ze de kinderen uren zoet. Speelgoed? Dat hebben ze helemaal niet meer nodig. Klimmen en klauteren, dat kost al genoeg energie.

Pronkstuk

Maak van de speelgoedkast een blikvanger. Fijn voor het oog én de trots van ieder kind. Want wie wil zo’n verzameling nu niet opgeruimd en op orde houden?

Speelhoek

Misschien heb je nog een plekje over in de woonkamer? Wel zo gezellig als de kids ook daar kunnen spelen. Maak een speciaal hoekje met mini stoeltjes, een fornuis en tafel om te kleuren.

Incognito speelgoed

Heb je niet genoeg ruimte in huis om een speciale speelhoek te creëren voor de kinderen? Geen paniek. We hebben ons favoriete incognito speelgoed voor je uit de speelgoedkast gehaald. Dat is speelgoed waar mee gespeeld kan worden én dat ook nog eens mooi in de woonkamer staat.

speelgoed

Bron: foto 1 | foto 2 | foto 3 vtwonen november 2015 Fotografie Ernie Enkelaar | foto 4

nog meer: wooninspiratie