WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Speeldoosje maken

Een speeldoosje is perfect als decoratie in de babykamer boven het ledikantje of de commode. Daarnaast is het ook erg functioneel om je kindje in slaap te krijgen of rustig te houden tijdens het verschonen. Zelf een speeldoosje maken is erg leuk, zowel om te doen als om te hebben. Ook een origineel cadeautje! Speeldoosje maken

Zelf speeldoosje maken

Je maakt zelf een muziekdoosje of een speeldoosje van stof, vilt, kussenvulling en een muziekelement met trekkoord. Op de site van ariade at Home vind je een zelfmaker van een speeldoosje in de vorm van een knuffelvis. Je maakt hem natuurlijk in de kleuren die bij de baby- of kinderkamer passen.

Leuke muziekdoosje

Online zijn er de leukste muziekdoosjes te koop. Van hout, van stof, of neer te zetten of om op te hangen. Je vindt allerlei verschillende speeldoosjes in  het artikel Muziekdoosje voor de kinderkamer.

Wil je een handgemaakt of gepersonaliseerd speeldoosje? Bekijk dan eens het aanbod op etsy.com.  Hier zijn zelfgemaakte muziekdoosjes te vinden van mensen over de hele wereld. Let er wel even op of de betreffende verkoper ook naar Nederland verzend.

Bron: ariadne at Home

nog meer: wooninspiratie