WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sloophout behang voor de kinderkamer

Is het nou echt of nep? Sloophout behang is een mooi voorbeeld van optisch bedrog. Met dit behang creëer je namelijk met ‘nep planken’ een realistisch resultaat. Handig, omdat je de hamer en spijkers in de kast kunt laten liggen en perfect om elke kinderkamer net een tikkeltje stoerder te maken. 

Sloophout behang

Sloophout behang

Met het sloophout behang van Studio Ditte maak je elke wand opvallend. Verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart-wit en groen. Bij vtwonen ben je aan het goede adres om je wand met nep hout te bekleden. Bij de Behangwebshop vind je een mooi overzicht van verschillende soorten sloophout behang. Van neutraal en minder aanwezig tot groen/roze sloophout.

Piet Hein Eek

Piet Hein Eek zou je bijna de koning van het sloophout behang kunnen noemen. Zijn behangcollectie bevat verschillende vormen en structuren, voor ieder wat wils. En wat een geluk, met de nieuwe collectie in samenwerking met NLXL worden er nog eens acht ontwerpen aan het geheel toegevoegd.  Piet Hein Eek heeft ook kindermeubilair van sloophout in zijn collectie. Een mooi voorbeeld is de schommelstoel van sloophout om de kleine in slaap in te wiegen en de kinderkamer helemaal af te maken.

Accessoires

Vind je een hele wand met sloophout behang bekleden te veel van het goede? Dan kun je ook altijd nog kiezen voor accessoires van dit materiaal. De Dutch Design Chair is misschien klein van formaat, maar wel een directe blikvanger. Ook verkrijgbaar in een sloophout variant.

Bron: NLXL in samenwerking met Piet Hein Eek.

nog meer: wooninspiratie