WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Slaapkamer spreuken

Een versje of een gedicht op de muur is een aanwinst voor de baby- en kinderkamer. Er zijn tal van leuke muurstickers in een tekstvorm. Kies een spreuk welke jij mooi vindt en plak hem op. Zo krijg je een uniek item in de slaapkamer.

Slaapkamer spreuken

Muurstickers tekst

Er ontelbaar veel soorten teksten als muursticker verkrijgbaar. Kijk alleen al maar eens bij 101 woonstickers. Je vindt hier verschillende soorten muuteksten voor de babykamer in allerlei vormen en maten. Zoals het gedichtje ‘Twinkle Star’, of de tekst van ‘Op een klein stationnetje’. Je kunt zelf de afmeting, de kleur en het lettertype bepalen. Een andere website vol met slaapkamer spreuken is Woordsticker. Allerlei muurteksten zijn hier te krijgen in alle kleuren van de regenboog.

Slaapkamer spreuken

Voor nog meer keuze aan tekst muurstickers voor de kinderkamer, is het de moeite waard om te kijken bij Klein Idee. Hier vind je teksten als ‘Slaap kindje slaap’ en ‘Naar bed, naar bed’.  Met de spreuken en liedjes uit deze webshop boven het bed, ligt je kleine elke avond heerlijk weg te dromen.

Zelf maken

Heb je zelf een favoriet liedje of spreuk? Bijvoorbeeld één welke jouw moeder altijd zong. Of een grappige uitspraak van je kind. Deze kan je uiteraard ook als muursticker krijgen. Bij Designtekst kan je je eigen muursticker ontwerpen. Je typt je tekst in. Je kiest een formaat, lettertype en kleur. En enkele dagen later ligt jouw selfmade muursticker op de mat.

Tip: denk ook één aan de naam van je kind. Bijvoorbeeld met enkele korte en krachtige karaktereigenschappen erbij. Zoals: stoer, eigenwijs, lief, prinses, avonturier. Zo maak je de sticker erg persoonlijk.

Overige muurstickers

Naast teksten en spreuken zijn er ook ontzettend veel andere muurstickers verkrijgbaar. Wat denk je van een muursticker kinderkamer boom of een muursticker sterren. Deze sticker kan je ook combineren met een sticker met de naam van je kind of een leuke spreuk. Zo maak je zelf van een simpele wand, een prachtige eyecatcher in de kinderkamer.

Bron: Woordsticker

nog meer: wooninspiratie