WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Welke kleuren gebruik ik in de kinderkamer?

Blauw, paars, roze of geel. De kleur van de kinderkamer bepaald de stijl en sfeer. Bij elk kind past een andere kleurcombi. Maar welke? Een beetje inspiratie voor kleurenpaletten is vaak meer dan welkom.Slaapkamer kleureSlaapkamer kleuren

groen behangmuursticker

Kleurtrends kinderkamer

Elk seizoen zijn er weer nieuwe kleurtrends voor het interieur. Woonstylisten en kleurspecialisten stellen deze kleurthema’s samen. Uitgebreide kleurpaletten die je eenvoudig zelf toepast in je woonkamer, slaapkamer en kinderkamer. De kleurtrends voor dit jaar vind je in het artikel Kleurtrends kinderkamer. Kies er één uit en ga aan de slag!

Inspiratie slaapkamer kleuren

Op de website van Kleurinspiratie vind je alle hulpmiddelen die je nodig hebt voor de juiste slaapkamer kleuren. Kleurtrends, inspiratiefoto’s, tips en advies. Ze hebben zelfs een verftool. Hier kan je een foto van je interieur uploaden en voorzien van andere kleuren. Je kunt letterlijk online je kinds slaapkamer kleuren.

Neon kleuren kinderkamer

Als je echt lef hebt, ga je voor neon in de slaapkamer. Felle fluorescerende kleuren in een rustige basis. Wil je weten hoe je dit aan moet pakken? Lees dan het artikel Kinderkamer trend fluor. Met leuke accessoires en de juiste kleur verf wordt de slaapkamer een vrolijke boel.

Slaapkamer kleuren meisjes

Meiden willen in hun slaapkamer vaak net wat zoetere kleuren dan jongens. Pastelkleuren en roze. Maar ook paars, rood en glimmers zoals zilver en goud. Voor een complete roze kinderkamer lees je het artikel Meisjeskamer roze. Tips voor een slaapkamer in de kleuren paars en zilver vind je in het artikel Babykamer paars en zilver.

Bron: ariadne at Home – Kleurinspiratie – Coming Kids

nog meer: wooninspiratie