vtwonen

Sieraden- en muziekdoosje in één

Ken je ‘m nog, de sieraden muziekdoos? Het doosje waar muziek uitkomt en alle sieraden juist ingaan. Leuk voor jonge kinderen om hen zoet in slaap te krijgen en handig voor kleine meiden om al hun ‘juwelen’ veilig in op te bergen.

sieraden muziekdoos ballerina

Sieraden muziekdoos

We kennen ‘m allemaal, de klassieke sieraden muziekdoos waaruit een prima ballerina dansend tevoorschijn komt. Ook nu zijn ze nog steeds een mooie aanvulling in de kinderkamer. Bij Het Zilverhuys vind je een mooie uitvoering in pastelkleuren en voorzien van veel kleine opbergvakjes. Niet uit elk muziekdoosje komt altijd een ballerina tevoorschijn. Neem bijvoorbeeld het schattige doosje van Woezel en Pip van Kidshuis. Daar wordt ieder kind dolgelukkig van!

Andere vormen

Muziekdoosjes heb je in veel verschillende soorten, maten en materialen. Zo vind je bij PS Ik Hou Van Jou zelfs een vintage muziekblik versierd met een afbeelding van een vioolspelende poes. Ook hier kun je spulletjes in kwijt. Villa-vrolijk heeft juist veel muziekdoosjes om mee te knuffelen. Je kunt kiezen uit een uil, eend, ster of een liefdevol hartje. Of wat dacht je van het vrolijk gekleurde houten muziekdoosje van Ikenik met twee dansende Nijntjes.

Jongensmuziek

Wie zegt dat een muziekdoosje alleen voor meisjes is? Deze stoere stereo aan de wand maak je zelf en als je het goed doet, komt er ook nog eens muziek uit! Hoe je aan de slag gaat lees je hier.

Bron: Great Little Trading Co.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Lotte op 27 maart 2014 om 09:01

Hoi,
Ik ben al een tijdje op zoek naar een muziekdoosje voor mijn Pete kind.. nu kom ik veel roze tegen. . Deze witte vind ik erg leuk! Kan ik deze late maken met de juiste naam erop? En wat kost ie?
Gr lotte

Shop suggesties

Inspiratie suggesties