kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Showroom babykamers

Showrooms staan vol met de meest uiteenlopende babykamermeubels. Een bezoek aan één van de showrooms in Nederland is zeker de moeite waard. Vaak vind je hier showroommodellen die een stuk goedkoper zijn dan nieuwe exemplaren.

babykamer showmodel

Showroom babykamers online

Een showroommodel van een babykamer is goedkoper dan een nieuwe meubelset. Vaak is het showroommodel uit een vorige collectie of zitten er gebruikerssporen op omdat het meubel in de winkel gestaan heeft. Maar het zijn nog steeds hele mooie meubels voor een hele fijne prijs. De showroom babykamers van Babypark zijn online te vinden. De meesten koop je voor de helft van de originele prijs!

Babykamer showrooms

Online is alles te koop. Ook complete babykamers en alle bijbehorende accessoires. Maar meubels kopen zonder dat je ze in het echt gezien hebt, is best een risico. Misschien valt de kleur in het echt anders uit of is het materiaal anders dan je had verwacht. Bezoek daarom voordat je op kopen over gaat een babykamer showroom. Wellicht vind je hier mooie showroom babykamers. Wij zetten de grootste showrooms van Nederland voor je op een rij.

Babypark showroom
Een van de bekendste babywinkels is Babypark. Naast een uitgebreide webshop heeft de winkel negen vestigingen met een gemiddelde oppervlakte van 5000m2. Je vindt Babypark in Kesteren, Gouda, Zaanstad, Veldhoven, Enter, Hoogeveen, Heerlen, Amersfoort en Roosendaal.

Baby & Tiener Megastore
Baby & Tiener Megastore heeft een showroom en winkel in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel. Hier vindt je alles  tijdens de zwangerschap, baby’s, peuters, kleuters en tieners. De winkel en showroom in Sliedrecht is maar liefst 6.600 m2 groot. Dat kan je gerust een megastore noemen!

Babykamer showroom Baby-dump
De winkel Baby-Dump heeft veertien vestigingen in heel het land. Er zit er dus vast één bij jou in de buurt. In deze winkels vind je showrooms met complete babykamers van bekende merken zoals Coming Kids, Bopita en Interbaby.

Van Asten Baby Superstore
In Tilburg staat de Superstore van Van Asten Baby. Op 5000 m2 vind je hier een grote showroom met babykamer meubelen van bekende merken.

Babyplanet showrooms en vestigingen
Woon je in de noordelijke provincies? Dan bezoek je één van de vestigingen van Babyplanet. Hier vind je de babykamermeubelen van het merk Bopita. Informeer wel eerst even bij de vestiging waar je naar toe wilt, of ze daar de meubels ook hebben staan. In sommige vestigingen worden alleen babykamer accessoires verkocht.

Bron: Babypark

nog meer: wooninspiratie