WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Schommelstoel tweedehands

Een goede stoel is onmisbaar in een kinderkamer. Vooral een schommelstoel is aan te raden, dit is heerlijk rustgevend. Je kunt rustig je kind voeden, in slaap wiegen of nog even een boekje voorlezen voor het slapengaan. Een leuke, goede schommelstoel hoeft niet duur te zijn!schommelstoel tweedehands

Schommelstoel tweedehands

Het is zonde om veel geld uit te geven aan een kinderkamer, want de meubels gebruik je vaak maar een paar jaar. Dit geldt ook voor schommelstoelen. Veel mensen bieden hun schommelstoel te koop aan op Marktplaats. Ook op andere tweedehandswebsites, zoals Ebay.com of Tweedehands.net worden schommelstoelen verkocht. Een nadeel van het kopen op zulke websites is dat je het wel ergens anders op moet halen.

Schommelstoel opknappen

Ben je zelf een creatief en handig type? Je kunt ook ergens een tweedehands schommelstoel op de kop tikken en deze zelf opknappen. Ontvet de schommelstoel grondig met wasbenzine, schuur de houten delen op en verf hem in een mooie kleur. Leg er een paar leuke kussens op en maak hem helemaal naar jouw zin.

Zie je het niet zitten om zelf een schommelstoel op te knappen? Anja, de eigenaar van Schommelstoel.net, knapt oude schommelstoelen op met een likje verf en mooie bekleding. Je kunt ook zelf een leuke stof aanleveren, bijvoorbeeld hetzelfde stofje als het dekbedovertrek van het kinderbedje.

Meer schommelstoelen

Lees hier het artikel over de schommelstoel. Hierin geven we leuke informatie en hebben we een aantal mooie webshops benoemd waar je voor een schommelstoel terecht kan.

Bron: ariadne at Home | Fotografie Fotolemaire.nl

nog meer: wooninspiratie