WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Samen in een stapelbed

Met je broer of zus samen in een stapelbed is gezellig en voor veel kinderen ook een veilig idee. Daarnaast is dit meubel ruimtebesparend, dus ideaal voor in een kleinere kinderkamer. Tienerkamer.nl verkoopt allerlei verschillende soorten stapelbedden. Bekijk ze hieronder!
samen in een stapelbed

Stapelbed met tentdoek

De stapelbedden van Tienerkamer.nl zijn niet zomaar bedden, het zijn bedden met een tentdoek. Hiermee wordt het onderste bed ook een hele leuke speelplek. In het tentdoek zit een opening en meerdere raampjes. De stapelbedden van Thuka hebben vier verschillende kleuren tentdoeken: blauw, roze, rood, oranje. Er past altijd een kleur bij jouw kinderkamer.

De stapelbedden zijn ook zonder tentdoek te verkrijgen.

Thema stapelbedden

Nog bijzonderder zijn de themastapelbedden van de merken Thuka en Flexa. De tentdoeken die bij deze bedden horen hebben een kleurrijke print in een bepaald thema. Voor meiden hebben ze onder andere de thema’s Pop music en Flower.

Voor een stapelbed in een jongenskamer natuurlijk geen roze en bloementjes. Daar past meer één van de stoerdere thema’s als Jungle en Space.

Stapelbed met bergladen of slaaplade

Krijgen jouw kinderen vaak logees over de vloer? Dan is een derde slaapplek heel erg handig. Dit kan met een stapelbed met slaaplade. Een voorbeeld hiervan is het stapelbed van Bopita. Onder het stapelbed zit een grote lade waar een lattenbodem plus matras in ligt. Deze schuif je zo uit en weer in.

Liever een paar extra berglades voor bedtextiel en speelgoed? Onder alle stapelbedden van Tienerkamer.nl kan je bijpassende lades schuiven. Deze kan je mee bestellen door dit tijdens het bestelproces aan te geven. Dit geldt tevens voor de slaaplades.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie